Futbolculara geçen yıldan kalan alacaklarını ödeyerek serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırmak isteyen Başkan Erkurt Tutu ve ekibinin bir süredir kaynak arayışı içerisinde olduğu ifade edildi. Tutu'nun destek görüşmelerine devam ettiği belirtildi

Samsunspor'da yaşanan maddi sıkıntı futbolculara geçen yıldan kalan alacaklarını ödeme konusunda yönetimin işini zorlaştırıyor. Transfer yasağı nedeniyle kadrosuna takviye yapamayacak olan Samsunspor, eldeki oyuncuları kaçırmak istemiyor.

Bazı futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurup serbest kalma hakkına sahip olma ihtimalinin önünü kesmek isteyen yönetim, büyük uğraş içerisinde. Bu nedenle Başkan Erkurt Tutu ve ekibi, önceliği transfere vermiş durumda. Kırmızı-Beyazlı yönetimin, futbolculara ödeme yapabilmek için bir süredir kaynak arayışı içerisinde olduğu belirtildi. Öte yandan Başkan Erkurt Tutu'nun önümüzdeki günlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte basının karşısına geçip kulüple ilgili her şeyi kamuoyuyla paylaşacağı ifade edildi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU