Samsun'da 17 takımın katılımıyla düzenlenen 4. Balkan Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Asarağaç şampiyonluğu elde ederken, Hacıismail 2., Selanik 3. ve Çanakçı takımı da 4. oldu.

17 TAKIM KATILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Mübadele Derneği, Çanakcı Köyü Derneği, Asarağaç Köyü Derneği, Devgeriş Köyü Derneği, Selanik Spor Kulübü, Hacıismail Gençlik Spor Kulübü, Derecik Mahallesi Derneği ve İlyasköy Mahallesi Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen 4. Balkan Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Balkan göçmenlerinin gençleri arasında sporun yaygınlaştırılması, arkadaşlık, dostluk ilişkilerinin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvaya 5 ilçeden 17 takım katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Turnuvada Asarağaç takımı şampiyonluğu elde ederken, Hacıismail 2. Selanik 3. ve Çanakçı takımı da 4. oldu. Samsun Mübadele Derneği Genel Sekreteri Salih Meriç, "Turnuvamızı başarıyla tamamladık. Desteklerinden dolayı Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi ve tüm takımlarımızı kutluyorum. Her geçen yıl daha da geliştirerek turnuvamızı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.