Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısıyla rahatsızlığını okuyucularına duyuran Rıdvan Dilmen, dün ameliyat oldu. Özel bir hastanede yapılan ameliyat sonrasında doktorlar Dilmen'in iyi olduğunu ifade ederken, Rıdvan Dilmen'in sağlık durumunu yakınları açıkladı.

Yakınlarının verdiği bilgilere göre ameliyat son derece başarılı geçti. Ameliyat sırasında Rıdvan Dilmen'in sağ bademciği alındı ve bölgesel lenf bezleri temizlendi. Alınan parçaların patoloji sonuçları beklenmeye başlanırken, patoloji sonuçlarına göre uygulanacak olan tedavinin belirleneceği ifade edildi.

Patoloji sonuçlarının en geç 3 gün içinde çıkacağı biliniyor. Bademciği alınan Dilmen'in konuşmasında ise herhangi bir problem yok.

Bu arada futbol dünyasının önde gelen isimleri ameliyatın yapıldığı hastaneye giderek Rıdvan Dilmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, İsmail Kartal,Turhan Sofuoğlu, Taygun Erdem, Mustafa Denizli, Rüştü Reçber ve Şansal Büyüka gibi isimler Dilmen'i zor gününde yalnız bırakmadı.