Dün özel bir hastanede yaklaşık olarak 4 saat süren ameliyat geçiren Rıdvan Dilmen'in sağlık durumu hakkında bir açıklama da yakın arkadaşı Oğuz Çetin'den geldi. Çetin, yenişafak.com editörlerinden olan Mustafa Göksel'e Dilmen'in sağlık durumu hakkında detaylı açıklamalar yaparken, 'Rıdvan doğru bir kararla ameliyat oldu. Doktorları çok güzel şeyler söyledi. Rıdvan benim bu hayattaki en yakın arkadaşım ve ondan aldığımız bu haberler bizi çok mutlu etti'dedi.

BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Çetin açıklamalarına şu şekilde devam etti; 'Hiç beklenmedik bir şekilde bir rahatsızlığı çıktı. Bu konuda çok ciddi bir araştırma yaptı kendisi. 'Ameliyat mı yoksa tedavi mi olmalıyım' diye. Çok doğru bir kararla dün ameliyata alındı. Dünden bugüne baktığımızda doktorlar tarafından söylenen her şey çok olumlu, çok güzel.

Bu yüzden çok mutluyuz. Pazar gününe kadar hastanede kalacak ve pataloji sonucu beklenecek. Her şeyin böyle güzel olması bizleri mutlu etti. Bu hayattaki en yakın, en sıkı görüştüğüm dostumun bunun üstesinden geleceğini biliyorum. Hep beraber bunun üstesinden geleceğiz.''