Kırmızı-Beyazlı ekibin yükselen değeri Furkan Köse, kulübün geçtiği zor süreçten milli takıma çağrılmayışıyla ilgili Haber'e konuştu.

Furkan, "O dönem milli takım hocaları beni izliyordu. İyi de oynuyordum. Milli takıma çağrılabilirdim. Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası'nda herkes gibi ben de milli takımımızın kadrosunda yer almayı çok arzu ediyordum. Talihsiz sakatlık yaşadım, nasip değilmiş" dedi

FURKAN KÖSE İLE ÇOK ÖZEL


Samsunspor'un başarılı file bekçisi Furkan Köse, Haber'e konuştu. İyi başlamadığı sezonun sonraki haftalarında toparlanıp müthiş çıkış yakalayarak herkesin dikkatini çeken, milli takım antrenörlerinin yakın takibinde olan 23 yaşındaki kaleci, Denizlispor maçında yaşadığı talihsiz sakatlıkla kahroldu.

Ancak moral olarak çabuk toparlanan ve tedavisine devma edilen Furkan, Nuri Asan Tesisleri'nde Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Muhammet Çavuşoğlu ve muhabirimiz Selçuk Kaya'ya özel röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Her zamanki gibi güler yüzüyle bizi karşılayan Furkan, sorularımızı içtenlikle cevapladı, merak edilenleri açıkladı.


ÇABUK TOPARLANDIM
Furkan Köse, merak edilen bir çok önemli konuda şunları söyledi: "Sezona şanssız başladım. Çok şanssız maçlar oynadım. Moral olarak iyi değildim ancak bunların üstesinden geldim. Kendimi toparladım iyi maçlar oynadım. Özgüvenim geldikçe daha iyi oynadım. İyi yerde olduğumu düşünüyorum."

AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA OLABİLİRDİM


Talihsiz bir sakatlık yaşadım. Tedavim devam ediyor. Olacağı vardı oldu.Tabi o dönem milli takım hocaları da beni izliyordu. İyi de oynuyordum. Tamamen şansızlık yaşadım. Milli takıma çağrılabilirdim. 2016 Avrupa Şampiyonası'nda herkes gibi ben de milli takımımızın kadrosunda yer almayı çok arzu ediyordum."


MİLLİ TAKIM NASİP DEĞİLMİŞ
"Fakat sakatlık yaşadım. Demekki nasip değilmiş. İnşalah önümüzdeki dönemlerde olurum. Kadroda olsam da oynama şansım tabiki olmayabilirdi. Çünkü büyüklerim, tecrübeli ağabeylerim var kalede. Orada durmak bile benim için önemliydi. Gidebilseydim daha iyi olacaktı."


SIKINTILI DÖNEMDE TERK ETMEM
"Bir çok kulüpten teklif var. Ben burada mutluyum. Altyapıdan yetiştim. Yönetim ve taraftarımız arkamızda duruyor. Kalmak istiyorum. Zaten sözleşmem devam ediyor. Samsunspor, şu anda sıkıntılı dönem yaşıyor. Bunu için burada kalmak zorundayım. Samsunspor benim için
her şeyden daha önemli. Seneye inşallah kalemde olacağım."


ZOR SÜREÇ OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİR
"Samsunspor, zor dönemden geçiyor ve tabiki bununda etkileri olacaktır. Transfer yasağı var. Geçen seneki oyunculardan bazıları bu sezon bizimle olmayabilir. Onun için daha çok çalışmamız gerekiyor. Arkadaşlığımız zaten iyi. Herkes burada oldukça Samsunspor, daha iyi olacak. Transfer yasağının olması ve maddi sıkıntılar tabiki olumsiz etkileyebilir. Ama biz Samsun'un evladıyız. Bizi fazla etkilemez."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU - Selçuk KAYA