Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen buluşmaya katıldı. Yalı Kafe'de gerçekleştirilen ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ile AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik ile birlikte katıldığı buluşmada partili kadınların coşkuyla karşıladığı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı konuşmada kadınların siyasette önemine dikkat çekti.
Kadınların siyasetin temel taşlarından olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, 'Ülkemiz önemli bir seçim sürecini geride bıraktı. Türk siyasetinin önemli yapı taşlarından olan kadınlar, bu seçim sürecinde büyük bir özveri gösterdi. Sorumluluğunun bilincinde davranarak, ülkesinin geleceği adına çalışan siz değerli hanımları kutluyorum. Şimdi daha çok çalışma ve Türkiye'nin hedeflerine ulaşması adına mücadele etme zamanıdır. Bakınız artık dünyada söz sahibi bir ülkeyiz. Gücümüze güç katmak, hedeflerimize ulaşmak için durmadan, duraksamadan çalışmalıyız' diye konuştu.
1 Kasım seçimlerinde kadın kolları teşkilatlarının büyük bir çaba içerisinde olduğunu ve elde edilen seçim sonuçlarında ciddi katkı sahibi olduğunu belirten AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, 'Milli iradenin sandığa yansıdığı ve sandıktan tek başına iktidarın çıktığı seçim sürecinin en çok mücadele edenlerinin başında kadınlarımız geliyor. Bu mücadele için teşekkür ediyor, kutluyorum' ifadelerini kullandı.
AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik ise konuşmasında teşkilatının başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydetti.