Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Yeni yılın sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dileyen Togar, 2016'nın hizmetlerin doruğa çıkacağı yıl olacağını ifade etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK
'İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2015 yılını geride bırakıp, yepyeni bir yıla umutla adım atıyoruz' diyerek sözlerine başlayan Başkan Togar, "2016 yılı, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi adına yeni adımlar yeni umutlar ve yeni bir başlangıç olacaktır. Geride bıraktığımız 2015 yılı içerisinde, hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İlçemizde yaşayan bireylerin yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak, kurumsallaşmayı sağlamak amacıyla, hizmetlerimizin tamamında katılımcı ve sosyal bir belediyecilik anlayışı sergiledik" diye konuştu.

İLÇEMİZİ DÜNYA DUYACAK
Tekkeköy için 2016 yılının çok farklı ve hizmetlerin doruğa çıkacağı bir 'hizmet yılı' olacağını ifade eden Başkan Togar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birçok hizmeti 2016 yılı içerisinde hayata geçirerek, ilçemizin ismini tüm dünyaya duyuracağız. Herkes görüyor ki Tekkeköy çok hızlı bir gelişim ve hizmet atağına girdi. Her mahallede her sokakta bir çalışma var. Bu yıl bizim için çok önemli bir yıl. 2017 olimpiyatları öncesinde ilçemizde gerekli tüm çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. 2016 yılının, hedeflerimize ulaşmamızda bir fırsat yılı olması için var gücümüzle tüm personelimiz ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim."