1453 Fatihspor tarafından bu yıl Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası adıyla düzenlenen organizasyonda 60 takım mücadele edecek. Tüm takımlara şehitlerimizin isimleri verilirken 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Ali Anıl, "Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir turnuva gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza atan 1453 Fatihspor Kulübü, bu yıl Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası gerçekleştiriyor. Daha önce sokak futbol turnuvası adıyla düzenlenen organizasyon, bu yıl Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası ismiyle gerçekleştirelecek. Anlamlı turnuva için günler öncesinen başlayan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyonda 60 takım mücadele edecek. Tüm takımlara şehitlerimizin isimleri verildi. Samsun'un her kesiminden destek yağdığı turnuvanın ramazan ayının ilk günüyle başlayacağını belirten 1453 Fatihspor Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Turnuvaya katılacak takımlarımız belli oldu. Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir turnuvaya imza atmanın mutluluğunu da yaşıyoruz"dedi.

Hazırlıklar devam ediyor

Turunvada maçlar, Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'nda oynanacak. Toprak saha, İlkadım Belediyesi tarafından suni çim sahaya dönüştürülüyor. Ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.