Maçın bitiş düdüğünün ardından protokol tribününde bulunan Antalya Adliyesi hakim ve savcılarıyla tartışan Aziz Yıldırım, hukukçularla uzun süre tartıştı. Kendisine edilen küfürlere cevap verdiği ve bu cevaplardan hakim ve savcıların rahatsız olduğu ifade edilirken, hukukçuların kendisine sakin olması gerektiğini söylediği iddia edildi. Bu öneriye de sert tepki gösteren Yıldırım, bu sefer de hukukçularla tartışmaya başladı.

Antalya Spor Savcısı Mustafa Şeran, tartışma sırasında Aziz Yıldırım'a bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını ifade ederek, sakin olmasını söylediği, buna karşılık Fenerbahçe Başkanı'nın bu kez ona ve diğer hakim, savcılara dönerek bağırmaya başladığı ileri sürüldü. Uzun süre gerginlik devam ederken, Mustafa Şeran, protokol tribününde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanına giderek yaşananları anlattı ve yargı mensupları olarak hakarete uğradıklarını ifade etti.

Bakan Kılıç'ın, Savcı Şeran'a, 'Savcım, siz hukuk adamısınız. Kanunlar neyi gerektiriyorsa onu yapın' dediği belirtildi. 'Peki efendim' diyerek Kılıç'ın yanından ayrılan Şeran'ın, bugün soruşturma başlatacağı, konuyla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili'nin de bir açıklama yapacağı öğrenildi.