Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlik kampları için başvuruların başladığını, binlerce gencin gençlik kamplarında bu yıl da dolu dolu bir yaz dönemi geçireceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerin ve kültürel faaliyetlerin yer aldığı 'Yaz Gençlik Kampı' başvuruları 24 Mayıs'ta başladı. 7 günlük dönemler halinde düzenlenecek kamplar için başvurular 3 Haziran'da sona erecek.

DOLU DOLU GEÇECEK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, binlerce gencin gençlik kamplarında bu yıl da dolu dolu bir yaz dönemi geçireceğini söyledi. Bakan Çağatay Kılıç, 'Gençlerimizi, 12 Haziran - 2 Ekim tarihleri arasında 8 yeşil (doğa) ve 8 mavi (deniz) olmak üzere toplam 16 kampımızda ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Gençlerimiz, kamp dönemleri boyunca hayatları boyunca unutamayacağı bir dönem yaşayacaklar. "2015 yılında kamplarımızda 53 bin gencimiz tatil heyecanını birlikte yaşamıştı. Bu yaz 70 binin üzerinde gencimizi ağırlamayı planlıyoruz" dedi.