TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın'ın da katıldığı 38. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Kadıköyspor'un 3 kategoride elde ettiği başarılardan övgüyle bahsediliren, örnek gösterildi.

ÖVGÜYLE BAHSEDİLDİ

Antalya'da düzenlenen 38. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı'na Kadıköyspor, damgasını vurdu. TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın'ın da katıldığı toplantıda TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, Kadıköyspor'un 3 kategoride elde ettiği başarıdan övgüyle bahsetti. Bu başarıyı diğer illere örnek gösteren Adnan Ersan, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın'ı tebrik edip bölge olarak başarılarının devamını diledi.

SORUNLAR KONUŞULDU

Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Kredi Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er ve TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan katıldı. ASKF temsilcilerinin biraraya geldiği toplantıda sorunlar konuşuldu. Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, "Sağlık Bakanlığı ile imzalanan amatör maçlarda görev yapacak sağlıkcı protokolüne ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Çok faydalı bir toplantı oldu"dedi.

Salim YILDIZ