AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de yer aldığı toplantıya AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti İlçe Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı. Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü ve partililerin dinlendiği toplantıda, birlik ve beraberliğe dikkat çekildi.

'CUMHURBAŞKANIMIZ MİLLETİMİZİ DÜŞÜNÜYOR'

Toplantıda yaptığı konuşmasına Binali Yıldırım başbakanlığında kurulan yeni AK Parti hükümetine, yeniden Gençlik ve Spor Bakanı olarak kabineye giren Akif Çağatay Kılıç'a ve yeniden AK Parti MKYK üyesi seçilen Çiğdem Karaaslan'a başarı dileyerek başlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'de sağlanan dönüşümün Samsun'da da sağlanması gerektiğine işaret etti. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri ile büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini belirten Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız kendisini değil, bu ülkeyi ve milleti düşünmektedir. Kendisinden sonra bir daha eski Türkiye olmaması arzusundadır. Bu mesele ümmetin meselesi, bu mesele medeniyetimizin meselesi. Bizler de yerel de Sayın Cumhurbaşkanımızın bu hedefine katkı sağlamak için çalışıyoruz" diye konuştu.

'CUMHURBAŞKANIMIZI DOĞRU ANLAMALIYIZ'

Yeni Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için şehirlerin de dönüşmesi gerektiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Şehrimizle alakalı hedeflerimizi gerçekleştirmemiz için Sayın Cumhurbaşkanımızı doğru anlamalı ve hedeflerini doğru okumalıyız. Çünkü siyasi liderini okuyamayanların başarılı olma şansı yoktur. Türkiye'deki dönüşümü Samsun'da gerçekleştirmek zorundayız. Biz Canik Belediyesi olarak, düzenlediğimiz Yeni Türkiye Yolunda Konferansları ve gerçekleştirdiğimiz Ekonomi Çalıştayı ve diğer projelerimizle Sayın Cumhurbaşkanımızı doğru anladığımızı gösteriyoruz. Bunu şehir olarak başarmalıyız" şeklinde konuştu.

'CANİK UYUMUYLA ÖRNEK OLUYOR'

Canik'te en dikkat çeken özelliğin uyum olduğunu dile getiren AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, "Görevde bulunduğumuz süre zarfında belediye başkanımızdan meclis üyelerimize, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, teşkilatımızın her kademesiyle uyum içerisinde bir teşkilatçılık çalışması yürütüyoruz. Teşkilat olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Canik hem belediyecilik yönünden hem de teşkilat çalışmaları bakımından örnek teşkil etmektedir' ifadelerini kullandı.

'YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ'

AK Parti Canik İlçe Başkanı Gülay Korucu, "Canik İlçe Kadın Kolları olarak bu davada liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu görevlerin farkındayız. Bu nedenle tıpkı Cumhurbaşkanımız gibi gece gündüz yorulmadan, sıkılmadan çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ise İlçe Gençlik Kolları olarak, parti çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. Toplantının sonunda Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, partililerin sorularını cevapladı.