Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdullah Kaygusuz'un baba evini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, acılı baba Avni Kaygusuz ve anne Hatun Kaygusuz'a taziyelerini iletti.

Devlet ve millet olarak, daima şehit aileleri ile gazilerin yanlarında olduklarını vurgulayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz hainlerle mücadeleye kanımızın son damlasına, nefesimizin sonuna kadar devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK'lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Şehitlerimizin katilleri bulunup, bu alçakça saldırının hesabı mutlaka sorulacaktır. Şehit olan yiğit vatan evladı Ferdullah Kaygusuz ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına sabır ve metanet diliyorum" diyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin terör örgütünün üzerine kararlılıkla gitmeye devam edeceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, daha sonra şehidin babası Avni Kaygusuz'a Ayvacık halkı adına özel olarak yaptırılan Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim hediye etti. İlçe Müftüsü Hadi Keskin tarafından şehidin ruhuna okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Bakan Kılıç, şehidin evinden ayrıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a ziyarette Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Albay Vural Yıldırım, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır ve Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur eşlik etti.