Samsun İlkadım Rotary Kulübü, hayata geçirdiği birbirinden önemli projeler nedeniyle Antalya'da düzenlenen 2430. Bölge Rotary Konferansı'nda bir çok ödüle layık görüldü. İlkadım Rotary Kulübü Başkanı Dr. İnci Etikan, "Çalışmalarımızın takdir edilmesi mükemmel bir duygu" dedi.

BAŞARIYI KUTLADILAR

Antalya'da düzenlenen bölge toplantısında adeta ödül yağmuruna tutulan İlkadım Rotary Kulübü, bu büyük başarıyı Yelken Kulübü'nde kutladı. 1 Temmuz 2015 yılından bu yana bir çok önemli projeye imza attıklarını söyleyen Başkan Dr. İnci Etikan, "Yönetim kurulumuz, kulübümüzün 32 üyesi, eşleri ve çocukları, hep birlikte çok büyük çalışmaları hayata geçirdik. Mutlu ve gururluyuz" dedi.

ULUSLARARASI KÜRESEL HİZMET ÖDÜLÜ

Projeler hakkında bilgi veren Dr. Etikan, "Yabancı öğrencilere Türkiye'yi, Samsun'u, Türk aile yapısını tanıtan Discover Anatolia Yaz Kampı, Bedensel Engelliler Yaz Kampı, Yaz Kampı Etkinliği Organizasyon Ödülü'nü aldı. Vezirköprü Tepeören Köyü İçmesuyu, Kanalizasyon, Arıtma Tesisi, İlköğretim Okul Tuvaletleri, Yağmur Suyundan Temiz Su Elde Etme Projesi, Uluslararası Bölgesel ve Küresel Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Ayrıca, gençlere yönelik eğitim çalışmalarımız ile Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğimiz En Başarılızı Hizmet Projesi ödülünü aldı" diye konuştu.

'ÇOCUK GELİNLER OLMASIN'A ÖDÜL

Dr. İnci Etikan, 'Çocuk Gelinler Olmasın' Projesi ile Toplum Hizmetleri Ödülü, 'Pastacılık Kursu' projesi ile Heslek Hizmetleri Ödülü aldıklarını da belirterek, "Kulübümüzün çok sayıda hizmetleri 2430. Bölge Guvernörü Prof. Dr. Canan Ersöz ve yönetimi tarafından takdir edildi. Üstün Hizmet Ödülü de bize layık görüldü. Böylece 1997 yılından bu yana yıldızlarla donatılı bayrağımıza bir yıldız daha ekledik" dedi.