Samsun Futbol İl Temsilciliği'nin Türkiye'de öncüsü olduğu U-12 Ligi, açılış töreniyle başladı.

Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, tüm takımlara başarı dilerken, "Bir anlamda futbol şenliği gibi geçecek olan şampiyona, küçük yaştaki çocuklarımızın gelişimi adına çok önemli" dedi

Samsun U-12 Futbol Ligi, Baruthane Suni Çim Saha'da düzenlenen açılış töreniyle başladı. Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak ile İl Hakem Kurulu Başkanı Faruk Sertakan, ilk maçta karşılaşan Galatakent ile İlkkıvılcım Havza takımlarının kaptanlarına ve müsabaka hakemine çiçek verdi. Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "U-12 Ligi başladı, yarın (bugün) de U-11 Ligi başlayacak. Toplam 72 takı mücadele ediyor. Her takımın 25 kişilik kadrosunun olacağını düşünürsek bir anlamda 1800 çocuklu bir futbol şöleni olacak. Bu ligin Türkiye'deki öncüsüyüz. Bu da bize mutluluk veriyor. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu yaştaki çocuklarımıza müsabaka tecrübeli vererek onların gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

KIRAN KIRANA BAŞLADI...
Baruthane Suni Çim Saha ve Canik Suni Çim Saha'da başlayan şampiyonanın ilk gününde sahada kıran kırana bir mücadele vardı.

Selçuk KAYA