16'ncısı düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Yörük göçü ve kortej yürüyüşüyle başlayan festival etkinlikleri kapsamında ilk gün sahneye çıkan Demet Akalın şarkılarıyla izleyenleri büyüledi. Pop müzik sanatçısı Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına iki saat boyunca unutulmaz konser verdi.

YÜCEL PLAKET VERDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinin ilk gününde sahneye çıkan Demet Akalın'a teşekkür plaketi, eşinin ve kızı Hira'nın yüzlerinin işlendiği su kabağı, muz lifinden tablo ve 82 sırt numaralı Alanyaspor forması hediye etti.

AKALIN VE EŞİNDEN ALANYASPOR'A DESTEK

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da Alanyaspor'a destek verdi. Sahne arasında kendisine hediye edilen Alanyaspor formasını giyen Okan Kurt sahneye çıkarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte poz verdi. Ayrıca Alanya Belediyesinin düzenlediği Geçmişten Geleceğe Selfie Yarışmasında dereceye giren Levent Yılmaz, sahneye çıkarak Demet Akalın ve seyircilerle birlikte selfie (özçekim) yaptı.