Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Yıldırım ve 65. Hükümet üyeleri, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçiş sırasında bir askerin bayıldığını gören Yıldırım, askerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet üyeleriyle beraber Anıtkabir'i ziyaret etti. Yıldırım ve hükümet üyeleri Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesini ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım ve 65. Hükümet üyeleri, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçiş sırasında bir askerin bayıldığını gören Yıldırım, askerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Basın mensuplarına asker hakkında bilgi veren Yıldırım, 'Sağlık durumu gayet iyi. Allah'a şükür bir şeyi yok, toparladı. Sağlık Bakanımız da her zaman hazır ve nazırdır. 79 milyonun kalbini ve sesini dinliyor' ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, asker hakkında şu bilgileri verdi:

'Hazır bir doktor arkadaşımız müdahale etti. Ben de yardımcı oldum ve durumu gayet iyiydi. Şuan da niye bayıldığını bilemeyiz ama muhtemelen ayakta durmaktan veya havanın sıcak olmasından dolayı olabilir. İnanıyorum herhangi önemli bir şeyi yok.'