Yeni transferleri kampa yetiştirmeye çalıştıklarını kaydeden Ravcı, 'İstanbul'da transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlik içerisinde sürdürüyoruz. İnşallah anlaşma sağlayacağımız futbolcuları devre arası kampına yetiştireceğiz. Şu an anlaşmış olduğumuz bir isim yok. İskender ve Koray ile yollarımızı ayırdık. Bugün bir kez daha görüştük. Bu iki ismin dışında henüz kimin gideceğine karar verilmedi. Ama göndereceğimiz isimler olabilir. Bir süredir gündemde olan Muarem transferi de gerçekleşmedi. Bu oyuncu Azerbaycan'dan bir takımla anlaştı' diye konuştu.

ALİMA YENİ MALATYASPOR'DA KAMP ÇALIŞMALARI PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR
Öte yandan Alima Yeni Malatyaspor'da Antalya kampı 4 Ocak'ta başlayacak. Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte 8 günlük devre arası iznine ayrılan sarı-kırmızılılar, 4 Ocak Pazartesi günü Antalya Side'de ikinci yarı hazırlıklarının startını verecek. 18 oyuncuyla kampa başlayacak Alima Yeni Malatyaspor, dış transferde anlaşacağı isimleri de daha sonra kampa dahil edecek.

Denenmek için hiçbir oyuncuyu kampa kabul etmeyeceği belirtilen sarı-kırmızılı kulübün yeni transferlerin uyum sorununu aşmak için iki hazırlık maçı oynamayı planladığı öğrenildi.

İkinci yarının ilk maçı olan 1461 Trabzon karşılaşmasına kadar transfer çalışmalarını sürdürecek olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz'un 1 Şubat'ta bitecek ara transfer dönemi içerisinde en az 6 futbolcunun alınması yönünde yönetime rapor sunduğu ifade edildi.