Yabancılar Pazarıspor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, bir dönem Samsunspor'da görev yapan isimler Ercüment Coşkundere, Besim Durmuş, Ahmet Kazım Ertem ve Orhan Anıl'ı kulüp tesislerinde ağırladı. Antrenörler tesislere hayran kalırken, "Bu tesisler bir çok profesyonel kulüpte yok. Yab-Pa'nın yeri kesinlikle Akademi Ligi" dedi.

KEYİFLİ SOHBET

Samsun amatöründe önemli bir yere sahip olan Yabancılar Pazarıspor Kulübü, eski Samsunsporlu hocaları biraraya getirdi. Kırmızı-Beyazlı kulübün başkanı Ali Akyüz'ün önderliğinde düzenlenen kahvaltıya bir dönem Samsunspor'da teknik direktörlük yapmış isimlerden Ercüment Coşkundere, Besim Durmuş, Ahmet Kazım Ertem ve altyapıda uzun süre çalışan Orhan Anıl gibi isimler katıldı. Renkli görüntülerin ve keyifli sohbetin yaşandığı kahvaltıda hem Samsunspor, hemde Samsun amatörü konuşuldu. Kahvaltıya katılan isimlere teşekkür eden Başkan Ali Akyüz, "Samsunspor'da bir dönem yapan değerli hocalarımız ile biraraya geldik"dedi.

SAMSUN FUTBOLCU OVASI

Akyüz, "Amacımız hem özlem gidermek hemde Samsun futbolunun gidişatını değerlendirmek oldu. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden hocalarıma teşekkür ediyorum"dedi. Kendilerine yapılan davetten dolayı mutlu olduklarını belirten Ercüment Coşkundere, Besim Durmuş, Ahmet Kazım Ertem ve Orhan Anıl'da, "Başkan Ali Akyüz'e bu nazik davetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yabancılar Pazarıspor'un yeri bize göre Akademik lig olmalı. Samsun bize göre bir futbolcu ovası. Burada nice yetenekler yetişti. Bizim bu değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Samsunspor'da nice isimlerimiz kayboldu. Burada ki tesisler birçok profesyonel kulüpte bile yok. Elimizde imkanları değerlendirip doğru kişilerle doğru adımlar atmamız gerekiyor" dedi.

Salim YILDIZ