Milyonlar tarafından merakla takip edilen Survivor 2016'da, geçtiğimiz ödül oyununda kafasından yaralanan ve doktorlar tarafından 48 saat müşade altında tutulan Atakan için Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Bilindiği gibi ödül oyununda kafasına aldığı darbe ile yaralanan ve sudan çıkmakta zorlanan Atakan, yarışmacıları ve sevenlerini korkutmuştu. Sakatlığı nedeniyle NBA'de maç izleme fırsatını ve David Guetta konserini kaçıran Survivor Atakan'ın mağduriyetinin giderileceği açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun; 'Atakan bu hafta dokunulmaz. Kişisel dokunulmazlıkta oynayamadığı için yarın da dokunulmaz. Şu ana kadar sağlık sorunlarında hiçbir yarışmacımızı mağdur etmedik' diyerek, Atakan'ın dokunulmaz olduğunu açıkladı.

Ayrıca Atakan'ın kaçırdığı ödüller için de açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı; 'Hayatım boyunca mağdur olan insanlara telafi yolu bulmaya çalıştım. Sen ödülle ilgili bir mağduriyet yaşıyorsun. Ben bunu yarışmanın kritik bir yerinde telafi edeceğim. Bu ödül senin hakkın, çok emek verdin. Bu hakkın şu an bankada, güzel bir hesaba yatırdın' dedi.