Danimarka'nın FC Nordsjælland takımında forma giyen 18 yaşındaki Emre Mor, Milli Takım'ın Karadağ ile oynadığı mücadelede çabukluğu ve tekniğiyle büyüledi. Birçok isme göre yerli Messi olarak nitelendirilen Emre Mor'un Türk Milli Takımı'nı seçmesi ise büyük bir sevinçle karşılandı. Danimarka doğumlu olan Emre Mor için maç sonunda Fatih Terim'den de açıklamalar gelirken, Terim 'Emre Mor, sıradışı bir futbolcu' dedi.

Maçla ilgili konuşan Terim, 'Hazırlık maçı, rakip gücü, oynatmama isteği, çok adamla savunması, rakibi açma adına zor işler. Özellikle ikinci yarı daha çok pozisyon bulduk. Birkaç hamle yaptık. Son dakika da olsa kazanmak güzel bir şey. İyi bir hazırlık maçı. Kora kor mücadeleler yaşandı. Kazandığımız için memnunum.' dedi.

EMRE MOR SIRADIŞI BİR FUTBOLCU

İkinci yarıda oyuna dahil olan ve herkesi büyüleyen Emre Mor'un etkili ve sıra dışı bir futbolcu olduğunu ifade eden Terim şunları kaydetti:

'Emre'nin burada bulunmasına sebep, sıradışı bir oyuncu olması. Sıradan bir oyuncu olsaydı burada bulunmazdı. Zaten hiçbir puan maçında bizimle değildi. Onun alınmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım herkes beğenmiştir. Etkili bir oyuncu. Belki de Fransa'ya götüreceğim. Henüz karar vermedim ama onun için burada. Memnunum. 45 dakikada ilk defa oynayan 18 yaşındaki bir çocuk için kolay değildi. Onun adına, ülkem ve milli takım adına sevindim. Enteresan bir oyuncu.'