Giresun Eynesil doğumlu olan ve son olarak Çaybaşı İlçe Emniyet Amirliği'nde görev yaparken şark görevi için Van'a tayin olan Polis Memuru 45 yaşındaki Osman Bodur, Van Hacıbekir Mahallesi'nde yola döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) zırhlı polis aracı geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düştü.

Van'daki patlamada Samsunlu polis şehit oldu

Evli ve üç çocuk babası olan Şehidin Ünye'deki TOKİ Konutlarında ikamet eden ailesine acı haberi Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler verdi.

Acı haberinin ailesine verilmesinden sonra ailenin oturduğu apartman Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberi veren polisler, şehidin eşi Fatma Bodur ve çocuklarını teselli etmeye çalıştı.

KARADENİZLİ ŞEHİTLERİN CENAZELERİ MORGA KALDIRILDI

Van'da, sabah saatlerinde meydana gelen patlamada şehit olan Samsunlu polis memuru Yakup Kurt ile Giresunlu şehit Osman Bodur'un cenazeleri ambulansla olay yerinden alındı.

İpekyolu ilçesi Dumlupınar İlk ve Ortaokulu yakınlarındaki patlamada şehit olan polislerin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından ambulansla hastane morguna kaldırıldı.

Savcının yaptığı inceleme sırasında çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, helikopterle havadan destek verildi. Bölgede geniş çaplı operasyon devam ediyor.

ŞEHİT POLİS MEMURU OSMAN BODUR YARIN GİRESUN EYNESİL'DE UĞURLANACAK

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Giresunlu polis memuru Osman Bodur, yarın memleketi Giresun'un Eynesil ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

GİRESUNLU ŞEHİT POLİS OSMAN BODUR;