Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt makamında ağırlayıp ödül verdiği Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ikincisi Atakan Sarıtaş'la ardından maç yaptı. Müsabaka sırasında renkli görüntüler oluştu

GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Zafer İş Spor Kulübü sporcusu Atakan Sarıtaş, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Antrenör Abdullah Kemal Yaşkafa'nın çalıştırdığı Atakan masa tenisinin yanı sıra voleybol, basketbol, futbol ve yüzme sporlarıyla da ilgileniyor. Spordaki bu başarısının yanı sıra E-KPSS'de de gerekli puanı alarak atanan Atakan Sarıtaş'ı, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt makamında ağırladı.

MAÇI ATAKAN KAZANDI

Özyurt, Atakan Sarıtaş'ı tebrik ederken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın adına kendisine çeşitil hediyeler verdi. Ziyaretin ardından ise ikili Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelliler Birimi'ne geçip masa tenisi oynadı. Oldukça renkli görüntülerin çıktığı masa tenisi maçında Atakan Sarıtaş, İl Müdürü Güven Özyurt'u 2-1 mağlup etti. Atakan Sarıtaş ve ailesi, kendilerinin her zaman yanında olan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti.

KIRAN KIRANA MAÇ...

İl Müdürü Güven Özyurt ve özel sporcu Atakan Sarıtaş, kıran kırana bir masa tenisi maçı yaptı. Maçı Atakan, 2-1 kazandı.

Selçuk KAYA