Tarihinde 3 sezondur en iyi amatör futbol kulübü ödülüne layık görülen Kırmızı-Beyazlılar, bu sezonda Türkiye finallerine birçok kategorisinde kalarak an itibariyle Türkiye'nin en başarılı kulübü olarak gösteriliyor.

EN BAŞARILI KULÜP

Türkiye finallerinde Samsun'u başarıyla temsil eden Kadıköyspor, yeni zaferlere yelken açmak için kollarını sıvadı. 2015-16 futbol sezonunda U-15 ve U-17 kategorilerinde Türkiye ikinciliğine imza atan Kırmızı-Beyazlılar, Kütahya'da yapılacak U-19 Türkiye finallerinde en iyi dört takım arasına kalmayı başardı. Sinop'ta yapılacak U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarına gitmeye de hak kazanan Kadıköyspor, elde ettiği bu başarılı sonuçlar ile an itibariyle Türkiye'nin en başarılı amatör kulübü olarak gösteriliyor. Kırmızı-Beyazlıların önünde ki iki hedef ise U-19 ve U-14 kategorilerinde Türkiye'nin en büyük kupasını Samsun'a getirebilmek.

HEDEFLERİMİZ VAR

Kulüp olarak önemli işlere imza attıklarını belirten Kadıköyspor Sportif Direktörü Hakkı Yeşilyurt, "2012-13, 2013-14, 2014-15 sezonlarında elde edilen başarılarla Türkiye'nin en başarılı kulübü ödülüne layık görüldük. Bu sezonda U-15 VE U-17'de Türkiye finallerinde mücadele ederek dereceler yaptık. Sırada Kütahya'da yapılacak U-19 finallerimiz var. Devamında U-14'lerle yarın Sinop'ta yapılacak Türkiye şampiyonası 2. kademe maçlarına katılacağız. Hedeflerimiz bu iki kategoride Türkiye şampiyonluklarına imza atmak. An itibariyle Türkiye'de elde ettiğimiz başarılarla en başarılı kulüp olarak gösteriliyoruz"dedi.