Bafra Masterlar Futbol Takımı ile Afyonkarahisar TÜFAD Kocatepe Masterler Futbol Takımı, dostluk maçında karşılaştı. Sporcuları makamında kabul eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ı makamında ziyaret etti. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Afyon-Bafra dostluğuna sevgi köprüsünün adımı atıldı" dedi.

Bafra Masterlar Futbol Takımı ile maç oynamak için Samsun'a gelen Afyonkarahisar TÜFAD Kocatepe Masterler Futbol Takımı Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ı makamında ziyaret etti. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Geçen yıl ilçemizi yine ziyaret etmişlerdi. Geçen sene Afyonkarahisar'a davet edildiğimiz halde gidilememişti. Ama bu sene inşallah Bafra Masterler Futbol takımımız Afyon'a gidecek.

Futbol aşkı engel tanımaz. Afyon-Bafra dostluğuna sevgi köprüsünün ilk adımını atıldı. Afyon'da yapılacak olan turnuvaya Bafra Masterler olarak bu yıl katılacağız" dedi. Ziyarette karşılıklı plaketler verildi. Dostluk karşılaşması ise Afyonkrahisar Masterler takımınn 5-3'lük galibiyetiyle sona erdi.