Özel Samsun Boğaziçi Temel Lisesi ilk mezuniyet töreni ile 125 öğrencisini mezun etti. Törende, başarı belgelerini alan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı. Boğaziçi Eğitim Kurumları Lise Müdürü Fatma Tama'nın konuşmasıyla başlayan gece, Cansu Özkan adlı öğrencinin konuşmasıyla devam etti. Geleneksel bayrak teslim töreninde 12. sınıf öğrencilerinden Levent Okuyucu bayrağı 11. sınıf öğrencilerinden Oğulcan Aktaş'a teslim etti.

YORGUNLUK ATTILAR

Törende dereceye giren öğrenciler ödüllerini Okul Kurucusu Osman Arapkirli, Okul Müdürü Fatma Tama ve Okul Müdür Yardımcısı Oktay Aras'tan aldı. Tören sonrası ilk mezunlar balo salonunda eğlenceli bir gece geçirerek tüm senin yorgunluğunu ve stresini attı.

FARK YARATIYORUZ

Okul Kurucusu Osman Arapkirli, kaliteli ve ilkeli hizmet ile fark yarattıklarını belirterek, 'Boğaziçi Temel Lisesi olarak hizmete başladığımız ilk günden itibaren kaliteli ve ilkeli hizmetimizle fark yaratıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Özenle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve eğitime adadığımız onlarca yılın deneyimi ışığında üretken, sorgulayan, duyarlı, mutlu ve başarılı gençler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

GÜÇLÜ BİR KURUM

Başarı ile büyüyen güçlü bir kurum olduklarının altını çizen Arapkirli, 'Kurum olarak, öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz ile birbirine bağlı başarı ile büyüyen güçlü bir kurumuz. Bize desteğini esirgemeyen tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Boğaziçi Lisesi olarak uzun yıllar Samsun'da eğitim öncüsü olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

ÖZEL HABER