Kırmızı-Beyazlı ekibin başaırılı kalecisi Furkan Köse'yi Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ve Kayserispor'un kadrosuna katmak istediği, cazip teklifte bulunulduğu belirtildi. Teklifleri doğrulayan Furkan, şu an için ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Sportif Direktör Coşkun Zeren ise futbolculara görüşmelere devam ediyor

ZEREN SÖZ ALDI
Samsunspor'un kalecisi Furkan Köse, geride kalan sezonda sergilediği başarılı performansla önemli kulüplerin transfer listesine girdi. Kırmızı-Beyazlı ekip ile sözleşmesi devam eden Furkan'ı Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ve Kayserispor'un kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İki kulübün transfer girişiminden Samsuns Kulübü'nün de haberdar olduğu belirtildi. Ancak Furkan Köse, şu an için takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Başarılı kaleci, "Süper Lig'den teklif olduğu doğru. Fakat önce kulübüm. Samsunspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağım. Kulübümün başarısı için buradayım. Ayrılmayı düşünmüyorum" dedi. Öte yandan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren'in futbolcularla görüşmelere devam ettiği ve söz aldığı öğrenildi. Zeren, kulübün daha zor durumda kalmaması için büyük uğraş veriyor.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU