1453 Fatihspor tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası'nın fikstürleri çekildi. Maçların oynanacağı saha hazır hale getirilirken, Fatih Mahallesi'nde binalara Türk bayrakları asıldı.

TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek olan 1453 Fatihspor Kulübü, Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası'nın hazırlıklarında son noktaya geldi. Fikstürlerin çekildiği, saha zemininin hazır hale geldiği anlamlı turnuva 5 Haziran Pazar günü 18.00'de başlayacak. Maçlar sonrası mevlit programı düzenlenecek ve şehit aileleri biraraya getirilecek.Turnuvanın oynanacağı Fatih Mahallesi'nde binalara Türk bayrakları asıldı.

HERKES SAHİP ÇIKTI

1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Bu sıradan bir turnuva, organizasyon veya etkinlik değil. Bu bizim huzurumuz için canını veren aziz şehitlerimize saygının gösterileceği bir maneviyat yüklü turnuva. Her kesimden plandığımız bu turnuva için destek gördük. Herkes elinden gelen birşeyleri yapmaya çalıştı. Şehit ailelerimizle turnuva öncesi biraraya gelerek onların acılarına biraz olsun ortak olduk" dedi.

DUYARSIZ OLMAYALIM

5 Haziran Pazar günü turnuvanın başlangıcını yapacaklarını belirten Başkan Tonguç Ali Anıl, "Saha zeminimiz ve fikstürlerimiz hazırlandı. Fatih Mahallesi sakinleri evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Üzüldüğümüz bir nokta var ki o da çok acı. Bizler için canını veren şehitlerimize yeteri kadar ilgi gösterilmiyor. Çok az sayıda vatandaşımızla şehit cenaze namazları kılıyoruz. Ne acı ki duyarsız bir toplum haline gelmişiz. Şehit kardeşlerimize vefa borcumuzu ödemek yerine kafelerde oturup zevk yapar toplum haline ne zaman getirildik" diye konuştu.