Kuruluşunun ikinci yılında A grubunu şampiyonu olarak tamamlayarak Süper Amatör Lige merhaba diyen Karasamsunspor'da büyük mutluluk yaşanıyor. Karasamsunspor Kurucu Başkanı ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım, "Bu takım imkansızlıklar içerisinde zoru başardı. Şampiyonlukta emeği geçen ve bu takıma gönül veren herkese teşekkür ediyorum"dedi.

ŞAMPİYONLUK TURU ATTILAR

Samsun 1. Amatör Lig A grubunu şampiyon olan Karasamsun Yıldırımspor, Süper Amatör Lig mutluluğu yaşanıyor. Ligde haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden ve son maçında önceki gün Çınarlıkspor karşısından hükmen 3-0'lık skorla galip ayrılan Mavi-Siyahlı ekip oynadığı 18 maçın 15'ini kazandı. 2 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan Karasamsun Yıldırımspor sadece bir maçta mağlup olarak 47 puanla sezonu şampiyon tamamladı.

HEDEF BAL

Çınarlıkspor maçı sonrası Samsun Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüsle şampiyon turu atan Karasamsunspor'lu teknik heyet ve oyuncular şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Karasamsun Yıldırımspor kurucu başkanı ve Karasamsun Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yıldırım, "Kuruluşumuzun ilk yılında Samsun 2. Amatör'de şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e çıktık. Bu sezonda yine şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükseldik. Şimdi hedef BAL ligi. Bu kulübe destek veren herkese teşekkür ediyorum' dedi.