Samsun Sınav Eğitim Kurumları, Sheraoton Grand Otel'de Sınav Anadolu Lisesi ve Sınav Ortaokulu'ndan mezun olan öğrencileri için, mezuniyet ve ödül töreni düzenledi.

Tören öncesi konuşan Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Demirci, "Bizler Sınav Koleji olarak hayal ve taleplerimizin farkındayız. Bu sebeple hayallerimizin gözden kaçmayacağı kalabalık koridorlarında kaybolmayacağız, her köşesinde sıcak bir tebessüm bulacağız. Teknoloji ile iç içe, kolay ulaşabileceğiniz, hayatın tam içinde, en kaliteli kaynaklara ve en iyi öğretmenlere sahip okulumuzu tasarladık. 'Zaman öldürmek, en pahalı harcamadır' der Balzac ve bizler satın alınmaz sermayemiz zamanı en iyi şekilde planladık planladık ve planlarımızı uyguladık. Sonunda yine geleneği bozmadık, TÜBİTAK'ta bölgenin en başarılı okulu, TEOG'da en yüksek doğru cevap yüzdesi, Sabancı Eğitim Vakfı tarafından eğtimin en iyi örneği, YGS'de yüzde yüz başarı. Her ne kadar onu çok iyi planlasak da engel olamadığımız zaman, sevinç ve hüzünle karışık bu geceye bizi ulaştırdı. Ben bu geceyi siz güzel çocuklarımıza 'Vedanın hüznü' olarak değil sizlerin bir sonraki hayallerinize merhabanız olarak görüyorum" dedi.

GURURLUYUZ

Sınav Ortaokulu Müdürü Derya Güler ise, "Bugün burada hep birlikte güzel bir eğitim-öğretim yılını bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler bu süreci her zaman siz değirli velilerimizle iş birilği yaparak yürütmeye çalıştık ve bu amaçla bir yıl boyunca el birliği ile öğrencilerimize en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye özen gösterdik. Hepimiz çocuklarımızı hem akademik, hem sosyal, hem kültürel, hem psikolojik, hem mesleki, hem de ahlaki yönden yetiştirmek için çaba safr ettik. Bu yola çıkarken önce herkesin bir hedegi olması gerektiğine inandık. Bizim hedefimiz sizleri hep bir adım ileriye taşımak oldu" diye konuştu.

KEP FIRLATTILAR

Konuşmaların ardından, Sınav Ortaokulu'nu başarı ile bitiren öğrencileri kep giydirilip diplomaları verildi. Daha sonra Sınav Anadolu Lisesi öğrencilerine kep giydirilerek diplomaları verildi. Gecede ayrıca; Ortaokul birincisi Cemre Demiroğlu'na, Ortaokul ikincisi Gözde Tokatlı'ya, Ortaokul üçüncüsü Özge Özkan'a, Lise birincisi Dilara Erdoğan'a, Lise ikincisi Osman Enes Yılmaz'a Lise üçüncüsü Sena Nur Doğan'a ödül verildi. Ayrıca; TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan 1.dönem birincisi Selin Deniz Bolatbaş'a, TEOG sınavı 2.dönem birincisi Gözde Tokatlı ile YGS Okul birincisi Gamze Akkuş'a, TEOG sınavı 1.ve 2.dönem TEOG ikincisi Özge Özkan'a teşekkür plaket verildi.

Diploma ve ödül töreninin ardından mezunlar için hazırlanan pasta Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Demirci, Yönetim Kurulu üyeleri Osman teber, Barış Aral, Oktay Dolu, Sınav Ortaokulu Müdürü Derya Güler, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kesildi.

Haber: Bayram Ok