Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde Erdoğan Tozmaz, Ali Tozmaz ve Ruçhan Tozmaz'ın sabihibi olduğu Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin yeni satış ofisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli törene, Mehteran Takımı'nın gösterisi renk kattı.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

İlçenin Sarıcalı Mahallesi'nde hizmete giren satış ofisinin açılışına, eski Samsun Milletvekili Cemal Alişan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman ile siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOZMAZ İNŞAAT BÜYÜYOR

Törende konuşan Tozmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tozmaz, 'Çarşamba'yı son teknolojinin kullanıldığı mimari ile buluşturmayı görev edinmiş bir firma olan Tozmaz İnşaat büyüyor. Tozmaz İnşaat ile beraber Çarşamba da büyüyüp gelişiyor. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz satış ofisimizin ilçemize ve Samsun'a hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilen Tozmaz İnşaat'ın yeni satış ofisini gezen davetliler, Tozmaz kardeşlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.