Alem FM'in ünlü programcısı Adem Metan, müzik dünyasına kazandırdığı eserleri ve yaptığı esprileri ile gündem oluşturan Mustafa Topaloğlu'nu ağırladı. Ünlü şarkıcı nam-ı diğer 'Uzaylı Mustafa' olarak bilinen Mustafa Topaloğlu yine kırdı geçirdi. Sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Topaloğlu, yine komik ve renkli cümlelerle dinleyicilere kahkaha attırdı. Topaloğlu'nun programdaki özlü söz gibi mesajlarından birisi de, 'Kilo vermek isteyen bayanları bayır bayır koşturmalı' oldu.

"BEN NASA'DAN BİLE İYİYİM"

Bir soru üzerine tasavvufun derinliğini ve dünyanın ilim yansımasını iyi algılamak gerektiğini anlatan Topaloğlu, NASA'dan bile çok farklı şeyleri gördüğünü kaydetti. Topaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Kimse bana bu konuda soru sormayınca içerikle ilgili bilgi veremiyorum. Anlayamadığın şeylerin bilgisini vererek beyinleri zorlamak istemiyorum. Natürel anlatıyorum. Allah şahit. Gerçekten NASA'dan bile iyiyim. Ama sorarlarsa söylerim.'

'KENDİMLE TOPLANTI YAPIYORUM'

Kendisiyle sıkça toplantılar yaptığını söyleyen Topaloğlu yine şaşırttı. Bazen kendisini arayanlara, toplantıda olduğunu söylediğini aktaran sanatçı, 'Kendinizi bazen toplantıya almalısınız. En ağır toplantı budur' dedi.

Topaloğlu, 9 yaşında Kur'an'ı ezberlediğinde de kendisine akrabalarının bolca nazar boncuğu taktığını anlattı. Bir hayranının 'heykeli dikilmeli' mesajı üzerine duygulanan sanatçı, 'Heykel gönüllerdeki sevgi olsun. Ne gerek var?' karşılığını verdi. Asıl güzelliğin iç güzelliği olduğunu da vurgulayan Topaloğlu, 'Tüm bayanlara Allah'ın gözüyle bakıyorum. Çirkin güzel diye bakmıyorum. Yaradılıştaki büyüklüğe bakıyorum. Hepsi kendi yaradılışında güzeldir. 1 milyon güzelliğe bedeldir. Güzellik gönül bahçesindedir" diye konuştu.

'SALAKLIĞI SEVERİM'

Katıldığı TV programlarında serüven sırasında kafasının yerinde olmadığını savunan Topaloğlu, sarf ettiği espri yüklü sözleriyle sosyal medyayı ve dinleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

Metan, gelen mesajları okuyunca Topaloğlu, şunları söyledi: 'Haftanın iki üç günü salak gezerim, severim salaklığı. Salak olmadan dalağa inemezsin!.. Kendini ne kadar salak olarak düşünürsen akılda öne gidersin. Hayat inişli ve çıkışlıdır. Salak olmak kendinden olmaktır. Ben aptallığımı da çok seviyorum. Daha soft oluyorum. Salaklık vücudun yatar halidir. Bir ayakta bir de yatakta yatar halimiz vardır. Ayakta yatar halimiz salaklıktır. Fatih Terim eğer bizi dinliyorsa mutlaka bir terim bulacaktır!..'

Metan, ünlü şarkıcıya 'Babamın Babası' adlı şarkısını hatırlatınca Topaloğlu, 'Babamın babasını görmek kısmet olmadı. Onunda bir babası vardı. Babamın babası babasına kadar gidiyor. Gittiği yerde mutlaka birisi var' diye konuştu.

Ünlü şarkıcı 'Geri Zekalı Sevgilim' adlı şarkısını da birbirini çok seven sevgililer için yaptığının altını çizerek, 'İnsan çok sevdiğine 'gerizekalı' der. Hiç tanımadığına der mi?' dedi. Dinleyicilerden kendisiyle ilgili 'güzel' temenniler gelmesiyle ilgili düşüncesini de paylaşan Topaloğlu, 'Seversen sevilirsin. Dinleyicilerimi çok düşündüğüm için onların sevgisi yansıyor' dedi.

'İNANILMAZ OLAYLAR YAŞADIM'

'Ben derin ve serin bir adamım' diyen ünlü sanatçı, ikisinin arasında geçiş yaşadığında ilginç olaylara şahitlik yaptığını söyledi. Bu konuyla ilgili bir film çekeceklerini de anlatan Topaloğlu, dünyaya hakim olmak isteyen ve kahramanın uzaydan geldiğini bilenlerin ona sahip olmaya çalışacaklarını kaydetti. İnanılmaz olaylar yaşadığını da anlatan Topaloğlu, Gülhane Parkı'nda düzenlenen bir konsere duasını yaptıktan sonra çıkacağı anda hayal gibi iri bir kişinin durduğunu belirterek, 'Hadi çık diyorlar, ancak adamı geçip çıkamıyorum. Beni geçirmedi. Sonra bana, 'beni tanımadın mı?, diye sordu. Ben de, 'Nargile içtiğimiz yerdeydin' deyince 'Tamam' dedi. Daha sonra sahneye çıktım.' şeklinde konuştu.

'CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I SEVİYORUM'

Metan'ın siyaset ile ilgili bir sorusuyla ilgili değerlendirmede bulunan Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini söyledi. İBB Başkanlığı döneminde kendisine, başbakan olacağını bizzat söylediğini de aktaran Topaloğlu, şöyle konuştu: 'Kendisiyle sıkça bir araya gelemiyoruz ve konuşamıyoruz. Ancak, ülkemiz adına güzel şeyler yapacağını kendisine söylemiştim.'

Muhalefeti ağır şekilde eleştiren Topaloğlu, güzel işler yapmaları gerektiğini söyledi. Topaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ben, başbakanım, sen muhalefetsin, benim göremediğim bazı işlerde katkıları olabilir. Birlikte güzel işler ortaya konulabilir. Birbirini hor görme, zarar verme, aşağılama yakışmıyor. İyi bir muhalefet iktidar kadar önemlidir. Çünkü bu ülkenin insanları olarak hepimiz kardeşiz.'