Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi. Programa, Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Çağlar Sakinci, Emniyet Müdürü Şahin Okyaz, Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ile kursiyerler ve davetliler katıldı.

BİN 492 KİŞİYE KURS
Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gülahmet Aydemir, Halk Eğitim Merkezi'ndeki serginin açılışında, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu eğitim öğretim döneminde çeşitli konularda 103 kurs açtıklarını bildiren Aydemir, kurslardan bin 90'ı kadın, 402'si erkek olmak üzere bin 492 kişinin yararlandığını belirtti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR
Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı da, Halk Eğitim Merkezlerinin sosyal anlamda önemli bir yeri doldurduğunu ifade ederek, "İnsanlarımızın sosyal hayata katılımları ve kendilerini geliştirebilmeleri noktasında Halk Eğitim Merkezleri, önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler de sosyal belediyecilik anlamında gayret gösteriyoruz. Burada kurs veren öğretmenlerimizi ve el emeği göz nuru eserler ortaya çıkaran kursiyerlerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çeşitli gösterilen sunuldu ve kursları başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. Daha sonra serginin açılışı gerçekleştirildi.