Okullararası Badminton Türkiye Şampiyonası'nda boy gösteren Özel Başarı Ortaokulları öğrencileri önemli bir başarıya imza attı. Rakiplerini geride bırakan temsilcilerimiz, küçük kızlar ve erkeklerde Türkiye şampiyonu oldu.

İKİ KATEGORİDE ŞAMPİYON

Kayseri'de düzenlenen Okullararası Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Samsun fırtınası esti. 36 takımdan 216 sporcunun yer aldığı şampiyonada Özel Başarı Ortaokulu takımı öğrencileri rakiplerini geride bırakarak küçük kızlar ve erkeklerde Türkiye şampiyonluğuna imza attı. Küçük Kızlar kategorisinde Nisanur Tuncer, Aybüke Baran, Gökçe Gürhan, Damlanur Ertuğral, Nehir Duru Demirel, küçük erkeklerde ise Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar, Emre Kaan Turhan, Mustafa Tolga Büyükata şampiyonluk madalyası kazanan isimler oldu.

DESTEKLERİ BOŞA ÇIKARMADIK

Antrenör Ömer Aydoğmuş, ''Sporcularımızla çok çalıştık, hedefimiz şampiyonluk hedefimizi vardı ve buna ulaştık. Samsun'a küçük kızlar ve küçük erkekler kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olarak döndük. Spor Kenti olan Samsun şehrinin her branşta başarılı olduğu gibi badminton branşında da başarılar elde ettik. İleri ki dönemlerde hedef Uluslararası arenalarda bayrağımızı dalgalandırmak. Bize verdikleri desteklerden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a ve Başarı Okulları Şirket Sahibi Hamdi Şeker'e teşekkür ediyorum''dedi.