TV8'de yayınlanan Survivor 2016'da oynanan final sembol oyunu yine nefesleri kesti. Kadınlarda Nagihan daha önceki oyunlarda topladığı 7 sembolün avantajını iyi kullanamayarak Damla'ya üst üste 8 oyun birden verince sembole veda etti ve kadınların finalisti Damla oldu.

Final sembol oyununa büyük avantajla başlayan Nagihan üst üste kaybettiği oyunlar sonrasında adeta isyan etti ve oynamak istemediğini söyledi. Bu sözler sonrasında Acun Ilıcalı Nagihan'a tepki gösterdi. Ilıcalı oyuna devam etmemesi konusunda karar vermesi için Nagihan'a bir dakika süre verdi. Acun'un sinirli halleri dikkat çekti.

Nagihan oyuna devam etti. Ancak oyunun başından sonuna kadar atışlarda başarısız olduğunu söylemesi, takım arkadaşarının tepkisine neden oldu. Takım arkadaşları, Nagihan'ın kendi kendine motivasyonunu düşürdüğünü söylediler.

Damla yüksek performansıyla oyunu 8-5'lik skordan 5-0'a getirdi ve Nagihan'dan tam 8 oyun aldı. Nagihan'ın Survivor hayatı boyunca biriktirdiği final sembolleri böylelikle tükenmiş oldu.

Kızların şampiyonu Gönüllüler takımından Damla, erkeklerin şampiyonu ise Ünlüler takımından Atakan oldu. İki yarışmacı final oyununda karşı karşıya geldi. Oynanan hafızaya dayalı final oyununda Kıbrıs biletini haftalar öncesinde cebine koyan isim Damla oldu.