Danimarka'nın Süper Ligi ekiplerinden Nordsjaelland'de forma giyen Emre Mor, son dönemde en çok konuşulan isimlerden bir tanesi olmayı başardı. Milli Takım'a seçilmesi ve Karadağ maçındaki performansıyla milyonlarca insanı kendine hayran bırakan Mor, Türk takımlarını da peşine takmıştı. Galatasaray'ın Emre Mor'u geçtiğimiz dönemlerde transfer etmeye çalıştığı ifade edilirken, çalışmaların sonuçsuz kaldığını biliniyordu. Beşiktaş'ın da devreye girdiği Mor için, son olarak Fenerbahçe'den de teklif gittiği iddia edilmişti.

Henüz çok genç olması ve teknik kapasitesinin yüksek olması nedeniyle birçok Avrupa kulübü de Emre Mor'a özel bir ilgi gösteriyor. Liverpool, Manchester United ve Manchester City'nin ilgilendiği iddia edilen oyuncunun adı, Almanya'da ise Borussia Dortmund ile anılıyor. Özellikle Dortmund'un, Emre Mor'u ısrarla istediği ifade edilirken, Mor için dev bir kulübün 10 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi.

Türkiye'den gelen tekliflere kapalı olduklarını açıklayan Muzzi Özcan ise, Emre'nin kariyer planlamasını yaptık dedi. Muzzi Özcan'ın yakın çevresine 'Emre'nin kariyer planlamasını yaptık. Gelen teklifler var ama Türkiye'yi düşünmüyoruz. Emre Mor, Avrupa'da yoluna devam edecek. Birçok teklif aldık. Ancak çok önemli bir kulüple imza aşamasına geldik' dediği bildirildi.

Emre Mor, 10 milyon euro gibi bir bonservis bedeli karşılığında transfer olması halinde, Danimarka'dan transfer olan futbolcular arasında en yüksek bonservis bedeline sahip futbolcu unvanını eline geçirecek.