Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu(MYO), 5. dönemde 43 mezun verdi.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi'nde bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencileri mezuniyet sevinicini yaşadı. 5. dönem mezunlarını veren Adalet MYO'nun düzenlediği mezuniyet törenine OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Gümüş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tiftik, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, öğretim görevlileri ve üniversite öğrencilerinin velileri katıldı.

Mezuniyet programında açılış konuşmasını yapan Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yılmaz Yurtseven, okul olarak 5. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, 'Bugün burada okulumuzun 5. dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşamaktayız. Buradan mezun olan öğrencilerimizle birlikte mezun verdiğimiz adalet savaşçısı sayımız 120'lerden 170'lere yükseldi. Mezun öğrencilerimizin gelecek yaşamlarında başarı yakalayacaklarına inancımız tam. Baktığımız zaman mezun öğrencilerimiz iş bulma noktasında yüzde 90'lık bir başarı sağlamış durumda. Hepsini tebrik ediyorum' dedi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Gümüş yaptığı konuşmada mezun öğrencileri tebrik ederek, üniversiteler arasında tercih edilen bir konumda olduklarını vurguladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise, 'Biz yüzyıllardır Türkler olarak sıkıntılı, zorlu süreçlerden geçtik. Biz köklü bir geçmişin mirasçıları olarak bugünleri de geleceğe sağlıklı bir şekilde inşallah taşıyacağız' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Öğrenciler hep birlikte kep fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı.