Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet programına Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Gümüş, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yılmaz Yurtseven, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, öğretim görevlileri ve üniversite öğrencilerinin velileri katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Yüksekokul Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.
Çakın'ın ardından konuşan OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Gümüş, 'Buradan mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okulumuzda birçok önem taşıyan bölüm bulunuyor. Bu yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz mesleki yönden sağlam, bilgi ve becerilerini uygulamaya koyan, sorumluluk sahibi başarılı bir geleceğe kavuşacaklardır' dedi.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı konuşmada, 'Buradaki öğrencilerimizin hepsi ülkemizin yetişmiş eleman, ara eleman ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, donanımlı bir şekilde yetişti. Bugün bu öğrencilerimizi mezun ediyoruz. Hepsini kutluyorum ve başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Okulda başarılı olan öğrencilere verilen hediyelerin ardından mezun olan 750 öğrenciye diplomaları verildi. Diploma töreninin ardından öğrenciler hep birlikte kep fırlattılar.
Çocuklarının sevincine ortak olan veliler, salonda cep telefonlarıyla töreni kaydettiler.