Kavak'a yapılan büyük yatırımların Kavak'ı modern bir ilçe haline getireceğini vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 'Bayramdan sonra birçok çalışmanın açılışı yapılacak. Bunların içinde Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı da bulunuyor. 19 Mayıs Mahallemizde bulunan sosyal tesisimizin yanında yine modern bir düğün salonu bulunmakta buranında açılışı Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı ile birlikte bayramdan sonra yapılacak. İlçemize yapılan projelerde bizlerden yardımını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a şahsım ve Kavaklılar adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

İLÇEDE SOSYAL AKTİVİTE SORUNU ARTIK TARİH OLACAK

Sarıcaoğlu şu bilgileri verdi: 'Yıllardır Kavaklıların sosyal alan sorunu bu tür tesisler ile ortadan kalkacak. Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı'nın içerisinde birçok sosyal tesis bulunacak. Otopark, çocuk oyun alanları, tenis sahası, çok amaçlı saha, soyunma kabinleri, havuz, fitness alanı, çiçek parterleri, kameriyeler gibi alanları bünyesinde barındıracak olan parkın bayramdan sonra açılması Kavak'ta yaşayanların yüzlerini güldürüyor. İlçemizde artık sosyal aktivite sorunu tarih olacak. İlçemizdeki iş sahalarının çoğalması ile birlikte ilçeye geri dönüşler başladı. Vatandaşlarımızın daha güzel ortamlarda zamanlarını geçirebilmeleri için çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor."

Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı'nın da çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ilçenin sosyal alan sorununun kökten çözüleceğinin müjdesini veren Sarıcaoğlu, "Kavak artık kabuğunu kırıyor. Kavak altın çağını yaşıyor. İlçemizde ne eksikse ne gerekliyse biz onu yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.