1453 Fatih Spor Kulübü'nün 'Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı. Başkan Tonguç Ali Anıl, maçların oynanacağı Şehit Jandarma Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'nda, şehit ailelerini ağırlarken, "Canını vatanı için feda eden kahramanlarımız için yaptıklarımız az bile. Turnuvamız pazar günü okunacak, mevlid-i şerif, yemek ve şöhretler maçıyla başlayacak" dedi

MANEVİYAT YÜKLÜ

Samsun 1453 Fatih Spor Kulübü, düzenlediği sosyal sorumluluk projelerinin belki de en maneviyat yüklüsünü düzenlemek için geri sayıma geçti. Klübün her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası, bu yıl 'Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası' olarak düzenlenecek. Turnuvada mücadele edecek tüm takımların isimlerine vatanı için canlarını feda eden şehitlerimiz adı verilecek. Turnuva boyunca bir çok etkinlikle şehitlere vefa örneği gösterilecek. Turnuva sonunda şampiyon olacak takımın ismini taşıyan şehit ailesi Ümre ziyaretine gönderilecek. Ayrıca tüm şehit aileleri için Çanakkale gezisi düzenlenip, 10 şehit çocuğunun da eğitim ve öğrenim masrafları üstlenecek.

PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Bu turnuva öncesi Başkan Tonguç Ali Anıl, şehit yakınlarını, maçları oynanacağı Şehit Jandarma Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı'nda ağırladı. Eski Samsunsporlu futbolcu Celil Sağır'ın da yer aldığı etkinlikte bilgiler veren Anıl, bu zamana kadarki en maneviyat yüklü organizasyonu düzenleyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Anıl, "Turnuva pazar günü okunacak mevlid-i şerif, yemek ve şöhretler maçıyla başlayacak. Ramazan ayı boyunca sürecek maçlarla şehitlerimizi unutmadığımızı ve unutmayacağımı göstereceğiz. Yine şehit ailelerimiz için bir çok organizasyonumuz olacak. Tüm şehit ailelerini bu turnuva için mahallemize bekliyoruz. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

ORGANİZASYONA TEŞEKKÜR...

Fatih Parkı'na gelerek turnuva için son hazırlıkları yerinde gören şehit aileleri, böylesine bir vefa turnuvası yapılmasından dolayı başta Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.