Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman, birinci önceliklerinin kadrolarında bulunan mevcut oyunculara paralarını ödemek olduğunu vurgulayarak, "Biz o açıdan çok gayret içerisindeyiz. Transfer yapmak istiyoruz ama yapıyormuş gibi transfer yapmak istemiyoruz. Şu anda iki tane muhteşem transfer geliyor; Veli ile Tolgay" diye konuştu.

"3 TRANSFER YAPABİLİRİZ"

Kadrolarının hücum hattında çok güçlü olduğunu anlatan Fikret Orman, "Sporting Lizbon ve arkasından Galatasaray maçı kaleyle alakalı bir güvensizlik yarattı. Oyuncu güvensizliği değil. Tolga'da bir sakatlık olduktan sonra Günay'daki tecrübe sıkıntısı ile beraber 'şampiyonluk sürecinde ne yaparız?' endişesi yarattı. Onun için de kaleciyi çok önemsiyoruz. Stoper ile ilgili de çalışmalarımız var. Hayırlısıysa, bizim bütçemize uyacaksa yapacağız. Hangisi uyarsa onu yapacağız, uyarsa ikisini de yapacağız. Belki bir üçüncüsünü de yapabiliriz ama bizim için önemli olan mali kriterlerimiz" dedi.

"GİDECEK İSİMLER OLACAK"

Başkan Orman, devre arasında bazı oyuncularla yollarını ayırabileceklerini belirterek, "Devre arasıyla alakalı olarak takımımızda forma şansı bulamayan bazı oyuncularımızı belki kiralık, belki satış olarak gönderebiliriz. Çünkü oyuncuların da oynamayıp, körelmesi bizi rahatsız eden bir şey. Böyle niyetlerimiz olabilir" ifadelerini kullandı.