Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Denizlispor'da görev yaptığı sırada aşk yaşadığını söyleyen dönemin kulüpteki medya sorumlusu Sinem Yanmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oğlunun babasının Hamza Hamzaoğlu olduğunu belirtmişti.

Hamzaoğlu da duruma açıklık getirmiş ve oğlunu hiç bir zaman inkar etmediğini dile getirmişti. Hamzaoğlu'nun bu açıklamasına Sinem Yanmaz'dan yanıt gecikmedi.

Sinem Yanmaz bu hafta başında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hamza Hamzaoglu'nun oğlu Eşref Çınar Hamzaoglu'nun annesiyim" ifadelerini kullanmıştı.

Sinem Yanmaz'ın bu iddialarının basında yer alması üzerine bir açıklama yapan Hamzaoğlu, "Eşref Çınar Hamzaoğlu, en başından itibaren şahsım tarafından tanınan ve nüfusuma kaydettirmiş olduğum oğlumdur" dedi.

Hamzaoğlu'nun açıklaması üzerine Sinem Yanmaz, yine Facebook sayfasından "Cevaben" başlıklı bir paylaşımda bulundu. Yanmaz'ın mesajı:

"Neden bana 'En kısa zamanda eşime söyleyeceğim' yalanı defalarca gözümün içine baka baka söylendi? Madem eş bilmiş ve kabullenmiş ne güzel, neden oğlum bunca yıl babasıyla bir parka dahi gidemedi, sokaklarda elinden tutamadı? Neden babamız 'Hamza Hamzaoglu'dur diyemedik biz saklayarak, saklanarak yasadık? Neden, Allah rahmet eğlesin dedesi, babaannesi, halaları, kardeşleri oğlumun varlığından habersizdi bunca yıl? Oğlunu sadece nüfusta tanıyor olmak, kişisel menfaatler uğruna bunca yıl onu hayatına dahil edemeyip, meşru kılamayıp da simdi 'Oğlumdur' açıklaması yapmak, ona annesiyle bir yalan balonu içerisinde gayrimeşru yaşamı layık görmek babalıksa, ben de anne değilim."