Ünlü futbolcu İbrahim Toraman'la boşanmak üzere olan Eylem Toraman, önceki gün 'Söylemezsem Olmaz' adlı programa katıldı. Programda son derce çarpıcı açıklamalarda bulunan Eylem Toraman, özellikle İstanbul Adalet Sarayı memurlarından Ayşe Tufan hakkında ciddi suçlamalarda bulundu.

Eylem Toraman, 'İbrahim ile yakın arkadaşım Ayşe'nin birlikte yemek yedikleri görüntüleri magazin programında gördüm. Birkaç gün sonra adliyeye gittim, konuşmak istedim. Ters tepki verdi, neler olduğunu orada anladım. Sonra klinikte, bebeğim kucağımdayken 'Neden işyerime geldin?' diyerek bana saldırdı, bir tokat attı. En yakın arkadaşım bana bunu yaptı ya, insanlara güvenim kalmadı' dedi.

EŞİMDEN ŞİDDET GÖRDÜM

Toraman ile ayrılık kararını almasında şiddet görmesinin etkili olduğunu ifade eden Eylem Toraman, 'Şiddet gördüğüm bir gün ambulansla hastaneye kaldırılırken boşanmaya karar verdim. Bu arada biz evlilik sözleşmesi imzalamadık. Mutfak masrafımı bile kendim karşılıyorum. Hatta işsiz kaldığım dönemde 8 ay işsizlik maaşı aldım.' dedi.