CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve Yönetim Kurulu üyeleri parti binasında ilçede bulunan mahallelerde ki temsilcilerle bir araya geldi. İstişare toplantısı şeklinde geçen konuşan Başkan Türkel, 'İlçemizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte idare edeceğiz' dedi.

TÜRKEL'İN MAKAMI DEĞİL
CHP İlkadım İlçesi genelinde 61 mahalle olduğunu belirten Türkel, 'İlçemizi yönetim kurulumuz ile birlikte siz mahallelerdeki temsilcilerimiz ile yönetmekteyiz. Burada sizlerden gelen talepleri tüm yönetim olarak kendimize emir sayarız. Siz bizim mahallelerdeki sesimiz, gözümüz ve kulağımızsınız. CHP İlkadım İlçe Başkanlığı makamı Fatih Türkel'in şahsi makamı değil, bu makam tüm Cumhuriyet Halk Partili üyelerimizin makamıdır. Sizlerle birlikte partimizi hak ettiği yere taşımak için çalışmalıyız' diye konuştu.

EMRİNİZDEYİZ
'Sanki yarın seçim olacakmış gibi mahallelerde çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeliyiz' diyen Başkan Türkel açıklamalarını şuyle sürdürdü: 'Mahalle temsilcilerimiz bizim o bölgede elimiz-kolumuz. Her mahalle temsilcisi, kendi mahallelerinde vatandaşlarımız ile görüşerek üye kazandırmalı. Ülkenin karanlığa doğru gidişine sadece CHP iktidarı ile son bulacağını tüm halkımıza anlatmalıyız. Burada siz mahalle temsilcilerimize önemli görevler düşmektedir. Tüm ekipmanlarımız ile siz mahalle temsilcilerinin emrindeyiz. Ne zaman olursa olsun ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı arayabilirsiniz. Ayrıca 2. sini açacağız Halk Ofislerini ilçe genelinde tüm mahallelerde açmayı hedefliyoruz. Mahallelerinizde ihtiyaç sahibi kişileri belirleyerek bizlerle irtibata geçmenizi sizlerden rica ediyorum. Elimizden geleni en iyi şekilde yerine getirmeye hazırız.'