Müge Anlı'nın sunduğu programa bağlanan insan kaçakçıları her yerde aranan seri katil Atalay Filiz'i yurtdışına çıkarmayacaklarını söyledi. Anlı da kaçakçılara "Harikasınız, süpersiniz." dedi.

3 ayrı cinayetten aranan katil zanlısı Atalay Filiz'i yakalamak için çok yönlü soruşturma sürerken, faili yakalamak için yoğun çaba gösteriliyor.

İnsan kaçakçısı konuşmasında cinayetler işleyen Atalay Filiz isimli şahıs hakkında "Müge hanım karar aldık, Atalay Filiz'i kaçırmayacağız" dedi. Anlı da bu sözleri salona alkışlattı.

ÇANAKKALE BODRUM ARASI BİZDEN SORULUR

Programa telefonla bağlanan bir insan kaçakçısı sözleriyle adeta herkesi şaşırttı. Pişkince Suriyelileri Yunanistan'a götürdüğünü söyleyen insan kaçakçısı, "Çanakkale'den Bodrum'a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur. Bize gelse de yurt dışına çıkarmayacağız." dedi.

MÜGE ANLI: HARİKASINIZ, SÜPERSİNİZ

Bu sözlerin ardından ise programın sunucusu Müge Anlı, insan kaçakçısına "Ya ne diyeyim valla harikasınız. Şimdi yaptığınız iş ayrı bir konu bu ayrı bir konu. Ben 2 gün önce dedim ki; Belki yasa dışı bir iş yapıyorlar. Ama onlar bile Atalay'ı yurt dışına götürmezler. Süpersiniz." diyerek ekran başındaki herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Müge Anlı'nın bu sözleri programda da alkış aldı.