Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin potansiyelinin güçlü olduğunu belirterek, "Benim gelecek için umudum var" dedi.

Bir konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, beraberinde, Vatan Partisi Samsun İl Başkanı Olcay Onursal ve eski İl Başkanı Haydar Çolak'la birlikte Haber Medya'yı ziyaret etti.

Perinçek, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haberler Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş ile bir araya geldi.

ÖVGÜ YAĞDIRDI
Haber Medya hakkında bilgi alan Doğu Perinçek, Haber gazetesinin hem içerik hem de mizampajının çok sayıda İstanbul gazetelerinden daha iyi olduğunu belirtti. Haber Radyo'da canlı yayına giren Perinçek, Haber Hayat Dergisi'ni de çok beğendi. Haberaks TV stüdyolarında Erdem Erol'un sunduğu "25. Saat" programına katılan Doğu Perinçek, Haber Medya'ya övgü yağdırdı.

KARAMSAR DEĞİLİM
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, komşularla iyi ilişkiler konusunda gelişmeler olduğunu belirterek, "Türkiye'nin bölgedeki potansiyeli yüksek. Yerli sanayicinin üretimini artırmaya ve yeni yatırımlara yönelmesi ülkenin geleceği açısından beni umutlandırıyor. Karamsar değilim" diye konuştu.

Barış BUDANOĞLU