Ekranların sevilen yarışma programı Survivor dün akşam da izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Ödül oyununda kıran kırana bir mücadele yaşandı ve kazanan yine çok geriden gelerek öne geçen Ünlüler takımı oldu.

Ünlüler takımından Semih'in oyun sırasında sakatlanmasını inandırıcı bulmayan Gönüllüler takımı bir hayli sinirlendi. Serkay ve Semih arasında büyük bir tartışma yaşandı.

Serkay Tütüncü, Semih Öztürk'ün oyunda oynamaması üzerine, "Ben oynasaydım iş buralara kalmazdı" sözlerine sinirlenerek "Korkaksın" diye çıkıştı.

Serkay Semih'in sözlerine "6-1'den geldiler. Bu bizim motive kaybımızdan kaynaklı galiba. Ama ben sakatlığımdan sonra çıkıp aslanlar gibi yarıştım. Sakatlığımın arkasına sığınmadım. Buraya gelirken gerçek bir Survivor görmek istiyordum. Ünlüler takımında 2-3 tane aslanlar gibi survivor var ama keşke Zaferler, Mehmetler olsaydı da Semih olmasaydı" cevabını verdi.

Semih'in Serkay'a "Biz onu 1 ay sırtımızda taşıdık" demesi üzerine Serkay çok sinirlendi. Takım arkadaşları Serkay'ı sakinleştirmeye çalıştı.