Bursaspor'un 25 yaşındaki kaptanı Serdar Aziz'in talipleri çoğalıyor. Beşiktaş ve Fulham'ın resmi teklifte bulunduğu yıldız isim için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği bildirildi.

Sakatlığı sebebiyle milli takımın EURO 2016 kadrosundan çıkarılan ve tedavisine İstanbul'da devam edilen Serdar için İngiliz ekibi Fulham 5 milyon Euro, Beşiktaş ise 4 milyon Euro'luk teklifte bulunmuştu. Bursaspor Başkanı Ali Ay, gelen teklifleri düşük bulduğunu ve yıldız oyuncunun değeri bulması halinde gönderileceğini ifade etmişti.

FENERBAHÇE DE DEVREDE
Serdar Aziz için Fulham ve Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı öğrenildi. Önceki gün Bursasporlu idareciler ile ilk teması gerçekleştiren Fenerbahçe yönetiminin Serdar için istenilen rakamı sordukları ve durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu için yapılan en yüksek teklif olan 5 milyon Euro'yu yetersiz bulan Bursaspor yönetimi, Serdar için 7-8 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti istiyor. Bursaspor, yıldız oyuncusuna karşılık takas formülünü düşünmüyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda geçtiğimiz sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Jose Fernandao gibi isimler de yer alıyor.