Ünlü şarkıcı Hande Yener'in Yalıkavak'ta açtığı eğlence mekanının açılış kokteylinde çok sayıda zabıta ve polis kılığındaki oyuncu işletmeye baskın yaptı.

Neye uğradığını şaşıran Yener, baskının şaka olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı. Ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın yeni televizyon programı 'Çok Aramızda' ekibinin yaptığı kamera şakası, beach kulübün açılış gecesine damgasını vurdu.

Saat 19.00'da başlayan açılış gecesinde konuklar yavaş yavaş mekana giriş yapmaya başladığı sırada kapıda yaklaşık 20 kişilik bir zabıta grubu ile emniyet görevlileri belirdi. Mekanın işletmecisi Serdar Kulaçoğlu'nu kapıya çağıran zabıta amiri, 'Mülkünüzü mühürlemek durumundayız. Çok sayıda şikayet var' diyerek elindeki tebligatı gösterdi. İşletmeci 'Bana daha önce bilgi verilmedi' demesine rağmen zabıta mekanın mühürlenmesi konusunda ısrarcı oldu.

Bu arada Hande Yener ise kapıya çıkmayarak gelişmeleri içeriden takip etti. Bu anları görüntüleyen gazeteciler, ekibin 'polis kameramanı' rolü yapan şahıs tarafından zaman zaman tartaklanmaya maruz kaldı. 20 kişilik zabıta grubu, daha sonra kulübün içine giriş yaptı. Konuklar neye uğradığını şaşırırken, kulübün arka kapısından içeri giren Demet Akbağ olaya bir anda açıklık getirdi. Olayın şokunu bir süre üzerinden atamayan Hande Yener, 'Neyse ki beni kapıya kadar çıkarıp zabıtaya yalvarırken görüntüleyemediniz' diyerek ekibi bu başarılı kamera şakasından dolayı kutladı.

ROLE KENDİLERİNİ FAZLA KAPTIRDILAR

Sözde polis kameraları da yaşananları görüntülerken, kendini rolüne fazla kaptıran polis üniformalı ancak ayağında spor ayakkabısı bulunan bir kişi polis kamerası dışındakilerin uzaklaşmasını istedi. Polis üniformalı oyuncular bu işi itekleyerek yapmaya kalkıştı. Basın mensupları, rollerine kendini fazla kaptıran oyuncular karşısında sakinliklerini korudu.

Gazetecilerin kamera şakası ile ilgili sorularını yanıtlayan Hande Yener, 'Ben buranın marka yüzüyüm. Dolayısıyla teknik konularla ilgilenmiyorum. Ama ortaklarıma da sonsuz güveniyorum. Biliyordum bir kusurları olmadığını. Onlar kapıda çözeceklerini söylediler. Sen rahat ol dediler. Emindim bir şey çıkmayacağından. Ufak bir aksilik olduğunu düşündüm. Ama beni şakaladılar gerçekten. Neyse ki kapıda onlara yalvarır bir görüntü elde edemediler' dedi.

Güzel bir sezon açılışı olduğunu söyleyen Hande Yener, Sebastian Beach ile ilgili bu sezon güzel beklentileri olduğunu dile getirdi. Plajın yerini değiştirdiklerini belirten Yener, 'Müzikle ilgili problemler yaşanıyordu. O yüzden bu sene buradayız' dedi.

Açılış, keyifli müzikler eşliğinde gece geç saatlere kadar devam etti. Hayranları ve dostlarıyla sık sık selfie çektiren Hande Yener, şarkılarını da kendi kulübünde konukları için seslendirdi.