Bodrum'da sahne alan Metin Şentürk sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yenil albüm müjdesi veren Şentürk, 'Ben Bodrum'a hep gelip gidiyorum ve bundan çok mutluyum. Hem bu yaz bu mekanda çok fazla program yapacağız. Bu mekanda arabesk projesi yapıyoruz. Bodrum'a gelen herkes beni dinleyecek. Bir albüm yapıyorum. 1 ay sonra bitirmiş olacak. İnşallah sevenlerle yeni albümümü buluşturacağız. Şimdilik albümümün adı 'karar ver' olacak gibi. Herkes bir karar vermek zorunda kalacak yani. Albümle beraber klip çalışmamız da var. 2'si aynı anda çıkacak. İnşallah yine gecen seneki başarımızı yakalayıp, bu seneki şarkımız 'Karar ver' ile devam ettireceğiz' dedi.

Gazetecilerin, 'Hayranlarınız sadece şarkılarınızı değil sizin esprilerinizi dinlemek için geliyor' demesi üzerine Şentürk, 'Onlardan fazla ücret alıyoruz' diyerek espri yaptı. Şentürk daha sonra sözlerine şöyle devam etti: 'Güzel bir gece oluyor. Bir yerde sevgi ve samimiyet varsa herkes her şekilde mutlu oluyor. Biz de o var işte sevgi, samimiyet, doğallık, hiç bir şey yapmacık değil, yalan değil, hiç bir şey yanlış değil.'

Daha sonra sahneye çıkan Şentürk hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Şentürk yaptığı şakalarla da hayranlarını kahkahaya boğdu. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Şentürk, unutulmaz arabesk şarkılar da seslendirdi.